Влиянието на Луната върху човека е безспорно, включително и върху тялото,

...
Влиянието на Луната върху човека е безспорно, включително и върху тялото,
Коментари Харесай

Родните звезди разкриха как отслабват

Влиянието на Луната върху индивида е несъмнено, в това число и върху тялото, написа Ретро. Затова още преди време е била измислена и фамозната лунна диета, която голям брой звезди в България и по света съблюдават постоянно. Тя е доста известна, тъй като дава извънредно положителни резултати освен за контролиране на тежестта, само че и за здравословното положение.

Хората, които са я практикували, настояват, че изгубените килограми не се връщат. Ако се извършва вярно, единствено за денонощие се горят до 3 кг от непотребното тегло. По време на лунната диета са разрешени минерална и изворна вода, чай с мед, прясно изцедени плодове или зеленчукови сокове. Вторият вид е 72-часов.

При него 24 часа преди настъпване на съответната фаза до 24 часа след приключването й – един път в месеца – най-добре на пълнолуние или новолуние, се одобряват единствено вода, чай, прясно изцедени плодови или зеленчукови сокове. Ако ви е мъчно да издържите единствено на течности, през първия ден похапвайте сурови или варени зеленчуци, втория ден изкарайте на вода, чай и сокове, а през третия консумирайте вода, ананас и гъби (варени или приготвени на пара).

Част от българските звезди, които практикуват лунната диета, са примата на естрадата Лили Иванова, топмоделката Диляна Попова, фолкзвездата Глория, Катя от дует Ритон, Нели Рангелова, а в международен мащаб измежду най-големите почитателки на режима са Деми Мур и Шарън Стоун.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР